Media
Gezien in..
De merken van Technolyt kom je overal tegen. Uiteraard buiten in de bergen of op de fiets, maar ook online, in magazines, in winkels en op events. Een verzameling hiervan vind je op deze pagina.
SAMEN
Projecten, goede doelen, top atleten en ambassadeurs horen bij Technolyt.
Wij staan niet alleen achter doordachte, slimme en kwalitatief goede producten. Ook zetten wij ons in om de wereld iets beter te maken en mensen te enthousiasmeren om te sporten. Zo steunen wij verschillende projecten en goede doelen welke zich inzetten voor het welzijn van mens en dier. Met het supporten en sponseren van atleten, sportieve influencers en ambassadeurs hopen wij iedereen te enthousiasmeren om te gaan sporten en hun eigen grenzen te doorbreken om nog beter te worden.
Technolyt werkt onder andere samen met:
Plastic Soup Surfer
Plastic Soup Surfer alias Merijn Tinga is bezig met een mars tegen de plastic vervuiling in de zee en oceaan. Op allerlei ludieke manieren trekt hij aandacht voor dit probleem. Steun hem in zijn strijd en en lees er alles over op zijn website.
Paul de Groot
Paul de Groot rijdt de meest vette lijnen, overal ter wereld, van Canada tot aan Japan. Met twee keer winst op het NK Freeride behoort hij zonder twijfel tot de beste freeskiërs van Nederland. Met zijn bedrijf Cloud 9 Travel organiseert hij heliski reizen naar de fraaiste en onbereikbare plekken in de wereld. Hij straalt één en al passie uit voor de sport en het is geweldig om te zien hoe hij van zijn werk zijn hobby heeft kunnen maken. Een sympathieke en gedreven liefhebber voor wie verse poedersneeuw één van de belangrijkste dingen in zijn leven is. Dit maakt Paul de Groot een ultieme ambassadeur voor ARVA!
SOVON
SOVON Vogelonderzoek Nederland organiseert het hele jaar door vogeltellingen. Technolyt is al jaren hoofdsponsor van de Sovon Landelijke Dag en ondersteunt Sovon daarnaast met kijkers en telescopen.
Linda Dijkman
Nog voordat Linda begint met werken, zit haar fietstraining er al op. Fietsen is haar lust en leven, daarom is Linda vaak te vinden bij nationale en internationale fietsevenementen. Zo heeft ze deelgenomen aan een meerdaagse cyclo vanaf de Stelvio Pas in Italië naar de Cauberg in Valkenburg. Ook op de onverharde paden zien we haar terug, zoals bij de Drenthe 200 op haar gravelbike. Linda deelt haar passie voor sport en fietsen op social media om mensen te motiveren ook te gaan sporten.
Thomas Dunkerbeck
Trailblazers delen hun passie, kennis en ervaring. Ze inspireren en staan regelmatig aan de start van uitdagende races en events in binnen- en buitenland. Ze hebben een voortrekkersrol en willen het verschil maken. Daarmee brengen en houden zij de running community in beweging. Dat zijn de Trailblazers.
Thomas wordt gezien als één van Nederlands beste Ultratrail lopers. Onlangs stond hij aan de start van het WK Skyrunning. Een wedstrijd van maar liefst 105 kilometer, met 2800 hoogtemeters. Hij is als 24ste (21ste man) gefinisht in veertien en een half uur.
Boswachter Arjan Postma
Bekend van RTL Late Night: “Mijn Bynolyt Falcon 8x56 WPR is onmisbaar als je dingen in het veld goed van dichtbij wil zien. Een lichtsterke kijker is belangrijk als je ook in de schemer wilt kunnen waarnemen.”
Painted Dog Conservation Project
Painted Dog Conservation Project is gevestigd in Hwange National Park in Zimbabwe. Onder de bezielende leiding van Greg Rasmussen en Peter Blinston is het project van een kleinschalig initiatief uitgegroeid tot een grootschalig natuurbeschermingsproject met meer dan zestig lokale werknemers. Met als motto ‘conservation through action and education’ heeft het project een breed georiënteerd programma op weten te zetten met als doel de lokale bevolking te betrekken bij het streven om de Afrikaanse wilde hond voor uitsterven te behoeden. Bekijk hier hun project!
Global White Lion Protection Trust
Leeuwen in het algemeen en witte leeuwen in het bijzonder worden in Afrika ernstig bedreigd in hun voortbestaan door inperking van hun leefgebieden, commerciële jacht en stroperij. De GWLPT zet zich samen met lokale gemeenschappen en vooral scholen, in voor het behoud en de herintroductie van witte leeuwen in Timbavati in Zuid-Afrika, de enige plek ter wereld waar deze witte leeuwensoort voorkomt. Dr. Harry Wels (h.wels@vu.nl) van de Vrije Universiteit Amsterdam en het Afrika Studiecentrum Leiden ondersteunt dit initiatief met wetenschappelijk onderzoek. Bezoek hier de website van de GWLPT.
Ralph Tuijn
Ralph Tuijn roeide ruim 25.000 kilometer over de Atlantische- en Grote oceaan, fietste bijna 100.000 kilometer rond de wereld door meer dan 60 landen waarbij hij zevenmaal een geheel continent doorkruiste. Hij deed diverse Arctische expedities waarbij hij temperaturen beneden de min 50 graden Celsius trotseerde en beklom bergen op vijf verschillende continenten. Met zijn expedities haalde hij meer dan 2 miljoen euro bij elkaar voor goede doelen. https://www.oceanrower.eu/
Jean-Paul Frijns
Jean-Paul is een fervent (ultra) trailloper. Hij begon ooit met lopen in het Rembrandtpark en Vondelpark in Amsterdam. Na zijn verhuizing naar Haarlem breidde hij zijn afstanden steeds verder uit. In de loop van de jaren stond Jean-Paul aan de start van verschillende internationale races, waaronder Transalpine Run en Zugspitz Ultra. Hoewel hij wekelijks op de baan traint, gaat zijn voorkeur vooral uit naar lopen over onverharde paden. Het avontuur van lange afstanden in mooie omgevingen is wat Jean-Paul aanspreekt. En dan vooral in de bergen van Oostenrijk en Italië.
Suzanne Huybrechts
Met hardlopen als basis en met absoluut zero zwem- en fietservaring zette ze in 2018 haar eerste stappen in de triathlon wereld. Met als eerste race de halve triathlon van Nieuwkoop en 8 weken later de IRONMAN in Maastricht. Suzanne woont in Haarlem en vertoeft graag uren in de bossen en duinen van het mooie kustgebied. De komende tijd staan er een aantal halve triathlons op de agenda waarbij de focus ligt op verbetering techniek en snelheid.
Pim Molenaar
Pim begon met hardlopen rond zijn 16e. Hij liep veel baan-, weg- en crosswedstrijden op nationaal niveau. Na een aantal vervelende blessures is hij gaan fietsen en traillopen en verruilde hij het lopen van korte afstanden voor lange afstanden en ultra’s. Inmiddels loopt Pim alweer ongeveer 5 jaar trailwedstrijden. De komende jaren wil hij zich van marathontrailloper ontwikkelen naar een ultratrailloper. Zijn doel is de 100mijl van de UTMB goed te finishen. Daarnaast wilt Pim het traillopen op een positieve manier promoten, van wedstrijden tot social trails.