Samen

Projecten, goede doelen, top atleten en ambassadeurs horen bij Technolyt.
Wij staan niet alleen achter doordachte, slimme en kwalitatief goede producten. Ook zetten wij ons in om de wereld iets beter te maken en mensen te enthousiasmeren om te sporten. Zo steunen wij verschillende projecten en goede doelen welke zich inzetten voor het welzijn van mens en dier. Met het supporten en sponseren van atleten, sportieve influencers en ambassadeurs hopen wij iedereen te enthousiasmeren om te gaan sporten en hun eigen grenzen te doorbreken om nog beter te worden.
 
Technolyt werkt o.a. samen met:

 

LYT_website_Referenties_Suzanne_Huybrechts_1

TrailBlazer Suzanne Huybrechts

Met hardlopen als basis en met absoluut zero zwem- en fietservaring zette ze in 2018 haar eerste stappen in de triathlon wereld. Met als eerste race de halve triathlon van Nieuwkoop en 8 weken later de IRONMAN in Maastricht. Suzanne woont in Haarlem en vertoeft graag uren in de bossen en duinen van het mooie kustgebied. De komende tijd staan er een aantal halve triathlons op de agenda waarbij de focus ligt op verbetering techniek en snelheid.


 

LYT_website_Referenties_Edgar_Griffioen_1

TRAILBLAZER Edgar Griffioen

Edgar is een sportieve duizendpoot. Al vanaf zijn jeugd is hij actief in de atletiek- en de triathlonwereld. Waar hij kan én mag trailen, mountainbiken, golfsurfen en snowboarden, vind je hem! Zijn enthousiasme voor sporten straalt hij altijd uit. Sprongen in het water, air-time op zijn fiets of tijdens het hardlopen. Voor deze vader van twee kids geldt nog steeds: hoe leuker hoe gaver. En dan het liefste samen met de Trailblazers en andere lopers. Dus sluit vooral een keer bij Edgar aan als je een rondje wilt maken!

 

LYT_website_Referenties_Pim_Molenaar_1

TRAILBLAZER Pim Molenaar

Pim begon met hardlopen rond zijn 16e. Hij liep veel baan-, weg- en crosswedstrijden op nationaal niveau. Na een aantal vervelende blessures is hij gaan fietsen en traillopen en verruilde hij het lopen van korte afstanden voor lange afstanden en ultra’s. Inmiddels loopt Pim alweer ongeveer 5 jaar trailwedstrijden. De komende jaren wil hij zich van marathontrailloper ontwikkelen naar een ultratrailloper. Zijn doel is de 100mijl van de UTMB goed te finishen. Daarnaast wilt Pim het traillopen op een positieve manier promoten, van wedstrijden tot social trails.

 

LYT_website_Referenties_Willem_van_t_Veer_3

TRAILBLAZER Willem van 't Veer

Willem is al zijn leven lang een fanatieke, enthousiaste hardloper. Enkele jaren geleden maakte hij naast het lopen op de weg kennis met traillopen. Zijn eerste buitenlandse trailavontuur was de BUFF® Epic Trail in Spanje. Ook liep hij de Trans Alpine Run. Een run van 275 km door Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië, 7 dagen lang dwars door de Alpen. Willem mag ook graag hiken in de sneeuw, de lange latten onderbinden of op zijn snowboard de bergen trotseren. Hij brengt zijn eigen positieve ervaringen aangaande het sporten graag over op anderen.

 

LYT_website_Referenties_Jolanda_Lindschoten_3

Jolanda Linschooten is fotograaf & auteur. Sinds 2000 leeft zij van haar avonturen en werkt freelance voor o.a. National Geographic. Als ultratrail-loopster liep zij bij internationale races mee in de top; zo won zij de 110 km lange TDS (onderdeel Ultra Trail Mont Blanc), en werd zij 2e bij de Marathon des Sables (33e overall). Zij ondernam diverse solo trail-avonturen zoals de 2000 km lange end-to-end door Groot-Brittannië. Jolanda is allround buitensporter: per ski over de Groenlandse ijskap en door arctisch Canada; te voet door IJsland; per kano over de South Nahanni River, de Yukon River en door Lapland.


 

LYT_website_Referenties_Thomas_Dunkelbeck_2

TRAILBLAZER Thomas Dunkerbeck

Trailblazers delen hun passie, kennis en ervaring. Ze inspireren en staan regelmatig aan de start van uitdagende races en events in binnen- en buitenland. Ze hebben een voortrekkersrol en willen het verschil maken. Daarmee brengen en houden zij de running community in beweging. Dat zijn de Trailblazers.
Thomas wordt gezien als één van Nederlands beste Ultratrail lopers. Onlangs stond hij aan de start van het WK Skyrunning. Een wedstrijd van maar liefst 105 kilometer, met 2800 hoogtemeters. Hij is als 24ste (21ste man) gefinisht in veertien en een half uur.

 

LYT_website_Referenties_Arjan_Postma_3

Boswachter Arjan Postma, bekend van RTL Late Night:
“Mijn Bynolyt Falcon 8x56 WPR is onmisbaar als je dingen in het veld goed van dichtbij wil zien. Een lichtsterke kijker is belangrijk als je ook in de schemer wilt kunnen waarnemen.”
 

LYT_website_Referenties_Kim_Mulder_3

TRAILBLAZER Kim Roeling (Mulder)

Kim is zo´n hardloopster die nooit moe lijkt te worden. Ze doet het met groot enthousiasme en heeft vooral veel plezier in het afleggen van lange afstanden. Haar specialiteit is inmiddels trailrunning en ze is dan ook voor de tweede keer op rij Nederlands trailkampioen; 2016 en 2017. In mei stond Kim aan de start van het Wk trailrunning in Italië. 2 weken later nam ze voor het  eerst  deel aan een bergtrail langer dan 100 km; Lavaredo Ultra trail 120km en 5800 hoogtemeters. Hierbij werd ze 11e dame.

 

LYT_website_Referenties_Girls_On_the_Move_1

Girls on the Move Ze rennen en fietsen, trainen en racen! Hardlopen en mountainbiken zijn hun passies. Ze zijn echte trainingsbeesten en halen alles eruit wat erin zit. Maar het belangrijkste: plezier in de sport. Ze zijn zes enthousiaste, gedreven en fanatieke meiden en ze nemen lezers mee in hun sportverhalen en prestaties. Met hun blogs en posts over hardlopen, fietsen, avontuur en buitenleven willen ze lezers vooral inspireren, amuseren, motiveren maar ook informeren, zowel offline als online!
 

LYT_website_Referenties_Painted_Dog_Conservation_Project1

Painted Dog Conservation Project is gevestigd in Hwange National Park in Zimbabwe. Onder de bezielende leiding van Greg Rasmussen en Peter Blinston is het project van een kleinschalig initiatief uitgegroeid tot een grootschalig natuurbeschermingsproject met meer dan zestig lokale werknemers. Met als motto ‘conservation through action and education’ heeft het project een breed georiënteerd programma op weten te zetten met als doel de lokale bevolking te betrekken bij het streven om de Afrikaanse wilde hond voor uitsterven te behoeden. Bekijk hier hun project! 

LYT_website_Referenties_Sovon_1

SOVON  Vogelonderzoek Nederland organiseert het hele jaar door vogeltellingen. Technolyt is al jaren hoofdsponsor van de Sovon Landelijke Dag en ondersteunt Sovon daarnaast met kijkers en telescopen.

 

LYT_website_Referenties_Plastic_Soup_Surfer_1

Plastic Soup Surfer alias Merijn Tinga is bezig met een mars tegen de plastic vervuiling in de zee en oceaan. Op allerlei ludieke manieren probeert hij aandacht te krijgen voor dit probleem. Steun hem in zijn strijd en en lees er alles over op zijn website.

 

LYT_website_Referenties_The_Cycling_Dutchman_1

The Dutch Cyclist Rick Creemers is de eerste en de jongste fietser die de wereld rond gaat fietsen. Hij is inmiddels al aardig op weg en zijn avonturen kun je volgen op o.a. zijn website.

 

LYT_website_Referenties_Global_White_Lion_Protection_Trust_1

 Global White Lion Protection Trust (GWLPT). Leeuwen in het algemeen en witte leeuwen in het bijzonder worden in Afrika  ernstig bedreigd in hun voortbestaan door inperking van hun leefgebieden, commerciële jacht en stroperij. De GWLPT zet zich samen met lokale gemeenschappen en vooral scholen, in voor het behoud en de herintroductie van witte leeuwen in Timbavati in Zuid-Afrika, de enige plek ter wereld waar deze witte leeuwensoort voorkomt. Dr. Harry Wels (h.wels@vu.nl) van de Vrije Universiteit Amsterdam en het Afrika Studiecentrum Leiden ondersteunt dit initiatief met wetenschappelijk onderzoek. Bezoek hier de website van de GWLPT.


 

LYT_website_Referenties_Ralph_Tuijn_1

Ralph Tuijn roeide ruim 25.000 kilometer over de Atlantische- en Grote oceaan, fietste bijna 100.000 kilometer rond de wereld door meer dan 60 landen waarbij hij zevenmaal een geheel continent doorkruiste. Hij deed diverse Arctische expedities waarbij hij temperaturen beneden de min 50 graden Celsius trotseerde en beklom bergen op vijf verschillende continenten. Met zijn expedities haalde hij meer dan 2 miljoen euro bij elkaar voor goede doelen. https://www.oceanrower.eu/ 

LYT_website_Referenties_MTB_Team_Jeugd_1

MTB Team Jeugd 6 enthousiaste en vooral fanatieke jonge jongens die in de BeNeLux en Duitsland zich op MTB wedstrijden storten. Dit doen ze niet onverdienstelijk en ze hebben regelmatig een top 10 plaats.

 

LYT_website_Referenties_Mountainbike_Team_1

Mountainbiketeam.com bestaat al sinds 1996 en bestaat uit de MTB top van Nederland. Ze fietsen elk weekend races en zijn met name onverslaanbaar in beachraces. Bekijk hier hun prestaties.

 

LYT_website_Referenties_Maarten Storm_1

TRAILBLAZER Maarten Storm

Een allround avonturier die als dusdanig aan ultratraillopen verslingerd raakte. Dat is Maarten. Sinds 2016 behaalde hij een aantal mooie resultaten, waaronder een overwinning bij de Vaalserbergtrail en een 35e plaats bij de Nieuw Zeelandse Tarawera Ultramarathon in 2017. De komende tijd blijft Maarten zich richten op de 100 kilometer en 100 mijl trails. Daarnaast zou het niemand verbazen als hij plotseling besluit om bergen te gaan beklimmen of naar China te fietsen

 

LYT_website_Referenties_Jean-Paul_Frijns_1

TRAILBLAZER Jean-Paul Frijns

Jean-Paul is een fervent (ultra) trailloper. Hij begon ooit met lopen in het Rembrandtpark en Vondelpark in Amsterdam. Na zijn verhuizing naar Haarlem breidde hij zijn afstanden steeds verder uit. In de loop van de jaren stond Jean-Paul aan de start van verschillende internationale races, waaronder Transalpine Run en Zugspitz Ultra. Hoewel hij wekelijks op de baan traint, gaat zijn voorkeur vooral uit naar lopen over onverharde paden. Het avontuur van lange afstanden in mooie omgevingen is wat Jean-Paul aanspreekt. En dan vooral in de bergen van Oostenrijk en Italië.

 

LYT_website_Referenties_Linda_Dijkman_1

TRAILBLAZER Linda Dijkman

Nog voordat Linda begint met werken, zit haar fietstraining er al op. Fietsen is haar lust en leven, daarom is Linda vaak te vinden bij nationale en internationale fietsevenementen. Zo heeft ze deelgenomen aan een meerdaagse cyclo vanaf de Stelvio Pas in Italië naar de Cauberg in Valkenburg. Ook op de onverharde paden zien we haar terug, zoals bij de Drenthe 200 op haar gravelbike. Linda deelt haar passie voor sport en fietsen op social media om mensen te motiveren ook te gaan sporten. 

 

LYT_website_Referenties_Dennis_Bruin_1

TRAILBLAZER Dennis Bruin

Roadblazers zijn een groep gedreven atleten met een gemeenschappelijke passie voor fietsen.

Roadblazers delen hun passie, kennis en ervaring. Ze inspireren en staan regelmatig aan de start van uitdagende races en events in binnen- en buitenland.
Ze hebben een voortrekkersrol en willen het verschil maken. Daarmee brengen en houden zij de bike community in beweging. Dat zijn de Roadblazers!