Home Blog Amsterdam Marathon 2023

Amsterdam Marathon 2023

Amsterdam Marathon 2023

Tijdens de Amsterdam Marathon was Technolyt prominent aanwezig op de Run2day Expo. Op dit evenement hebben we met trots onze uitgebreide reeks merken, waaronder Nuun, Clif, Revvi, Feetures, Buff, Nathan, Hydrapak en Shapeheart, vertegenwoordigd. Dit was een geweldige gelegenheid om onze producten te presenteren aan de duizenden enthousiaste hardlopers die deelnamen aan de marathon.

Internationale marathon expo

Met maar liefst 45.000 deelnemers die hun startnummer kwamen ophalen, was de Expo de ideale plek om onze klanten te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste uitrusting voor de marathon. Ons toegewijde team stond klaar om deskundig advies te geven en de laatste benodigdheden aan te bevelen, zodat de hardlopers goed voorbereid aan de start konden verschijnen.
 
We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om de hardloopcommunity te ondersteunen en te voorzien van hoogwaardige producten en professioneel advies. Technolyt blijft zich inzetten voor het ondersteunen van sporters in het bereiken van hun doelen en het leveren van de beste uitrusting voor hun avonturen.