Home Nieuws & Blogs Oslo-London surf expeditie

Oslo-London surf expeditie

Oslo-London surf expeditie

Merijn Tinga, beter bekend als de Plastic Soup Surfer, heeft wederom een indrukwekkende expeditie ondernomen, ditmaal van Oslo naar Londen, op een surfboard vervaardigd uit circulair mycelium. Zijn reis was niet alleen een avontuur, maar ook een krachtige boodschap voor het bestrijden van plastic zwerfafval.

 

Start 17-6 Olso | Finish 19-7 London

Tijdens deze reis heeft Merijn niet alleen de elementen getrotseerd, maar ook Engels plastic zwerfafvalflesjes mee teruggenomen naar hun thuisland. In Londen overhandigde hij waardevolle lessen en inzichten over de effectiviteit van statiegeldregelingen aan de Britse regering, wat bijdraagt aan de wereldwijde strijd tegen plasticvervuiling.
 
Technolyt, als trotse sponsor van de Plastic Soup Surfer, heeft hem voorzien van essentiële uitrusting en tools voor zijn missie. Met merken zoals Hydrapak, Lifestraw, Buff en Sea to Summit dragen we bij aan zijn duurzame avonturen en milieubewuste boodschap.
 
Wij zijn diep onder de indruk van Merijn Tinga's vastberadenheid en toewijding aan de bescherming van onze planeet. Zijn volgende expeditie is iets waar we vol verwachting naar uitkijken!