Home Blog Paul de Groot | Nieuwe ARVA ambassadeur Technolyt

Paul de Groot | Nieuwe ARVA ambassadeur Technolyt

Paul de Groot | Nieuwe ARVA ambassadeur Technolyt

Technolyt is zeer verheugd om de samenwerking tussen Paul de Groot en ARVA aan te kondigen! Paul zal vanaf 2020 als ambassadeur van ARVA actief zijn en intensief gebruik gaan maken van onmisbare snow safety producten tijdens zijn avonturen in de poedersneeuw.
 
Paul de Groot rijdt de meest vette lijnen, overal ter wereld, van Canada tot aan Japan. Met twee keer winst op het NK Freeride behoort hij zonder twijfel tot de beste freeskiërs van Nederland. Met zijn bedrijf Cloud 9 Travel organiseert hij heliski reizen naar de fraaiste en onbereikbare plekken in de wereld. Hij straalt één en al passie uit voor de sport en het is geweldig om te zien hoe hij van zijn werk zijn hobby heeft kunnen maken. Een sympathieke en gedreven liefhebber voor wie verse poedersneeuw één van de belangrijkste dingen in zijn leven is. Dit maakt Paul de Groot een ultieme ambassadeur voor ARVA! Paul zal gebruik gaan maken van onderstaande snow safety producten.
 
ARVA Snow Safety Gear
ARVA® EVO5 lawinepieper
ARVA® REACTOR 40+ airbag rugzak
ARVA® REACTOR 18 rugzak
ARVA® CALGARY 22 rugzak
ARVA® AXE lawineschep
ARVA® PROBE PRO 310 lawinesonde
ARVA® EXPLORER LITE FIRST AID KIT
ARVA® helmhouder
 
Over ARVA
Het team bij ARVA bestaat uit alpine skiërs, backcountry skiërs, enthousiaste wandelaars en professionals met passie voor de bergen. De directe feedback die zij vanuit het veld ontvangen, inspireert om te innoveren en om elke dag een stap verder te gaan in de ontwikkeling van de producten.
 
Als onafhankelijk familiebedrijf is ARVA vrij om keuzes te maken die resulteren in de beste en betrouwbaarste producten, zonder druk van aandeelhouders of van investeerders. Deze vrijheid stelt ARVA in staat om volop te investeren in onderzoek en ontwikkeling voor sneeuwveiligheidsproducten, met het doel om levens te redden. Het beschermen en redden van levens is al meer dan dertig jaar de kern van het bedrijf.
 
Dagelijks gebruik in de bergen, uitgebreide ervaring en grondige tests zijn de basis voor het productontwerp. Luisteren, experimenteren en opnieuw beginnen, dat is het productontwikkelingsproces. ARVA blijft innoveren met een nieuwe compacte lawinepieper die alle ARVA expertise bundelt in een wel heel compacte behuizing. Daarnaast heeft ARVA een van de lichtste lawine-airbags op de markt in het assortiment.