Home Blog Nuun is terug!

Nuun is terug!

Nuun is terug!Na een periode van afwezigheid, is er met de zomer en het mooie weer voor de deur, geen beter moment om je te kunnen vertellen dat NUUN weer terug op voorraad is. Met productie in Europa is het merk ook toekomstbestendig. Naast de vertrouwde NUUN Sport is er nu ook NUUN Hydration beschikbaar in twee frisse smaken.
 

Nuun afbeelding

NUUN Sport

Nuun Sport is ontwikkeld voor hydratatie onderweg en kan gebruikt worden voor, tijdens en na de training. Nuun Sport helpt elektrolyten aan te vullen die verloren gaan door vochtverlies en transpiratie. Voor een optimale prestatie! De elektrolyten (natrium, chloride, kalium, calcium en magnesium) en koolhydraten in Nuun Sport optimaliseren de vochtbalans en ondersteunen de spierwerking. Vitamine C helpt als antioxidant bij het herstel van cellen en de celgezondheid.

NUUN Hydration

Nuun Hydration is ontwikkeld voor snelle hydratatie bij dehydratatie. Bij dehydratatie is de behoefte aan hydrateren hoog.
Het is soms lastig om voldoende te drinken. Als dat niet gelukt is, helpt Nuun Hydration voor een snelle en krachtige hydratatie.
De elektrolyten (natrium, chloride, kalium) en koolhydraten in Nuun® Hydration versnellen de vochtopname en zorgen voor het behoud van vocht wanneer de behoefte van hydratatie het hoogst is.

Klik hier om het vernieuwde assortiment te bekijken en als dealer je bestelling te plaatsen.