Service  |  Vacature  |  Nieuws  |  Agenda  |  Referenties

Referenties

Wij geloven dat het belangrijk is om mensen met een prachtige missie te ondersteunen. Lang niet iedereen komt hier voor in aanmerking maar onderstaande mensen hebben ons weten te raken met hun passie en gedrevenheid, iets wat past bij onze visie!
TECHNOLYT ONDERSTEUNT:

Jolanda Linschooten is fotograaf & auteur. Sinds 2000 leeft zij van haar avonturen en werkt freelance voor o.a. National Geographic. Als ultratrail-loopster liep zij bij internationale races mee in de top; zo won zij de 110 km lange TDS (onderdeel Ultra Trail Mont Blanc), en werd zij 2e bij de Marathon des Sables (33e overall). Zij ondernam diverse solo trail-avonturen zoals de 2000 km lange end-to-end door Groot-Brittannië. Jolanda is allround buitensporter: per ski over de Groenlandse ijskap en door arctisch Canada; te voet over IJsland; per kano over de South Nahanni River, de Yukon River en door Lapland.


Thomas Dunkelbeck
wordt gezien als een van Nederlands beste Ultratrail lopers. Onlangs stond hij aan de start van het WK Skyrunning. Een wedstrijd van maar liefst 105 kilometer, met 2800 hoogtemeters. Hij is als 24ste (21ste man) gefinisht in veertien en een half uur.

 

Boswachter Arjan Postma, bekend van RTL Late Night:
“Mijn Bynolyt Falcon 8x56 WPR is onmisbaar als je dingen in het veld goed van dichtbij wil zien. Een lichtsterke kijker is belangrijk als je ook in de schemer wilt kunnen waarnemen.”

 

 

Kim Mulder is zo´n hardloopster die nooit moe lijtk te worden. Ze doet het met groot enthousiasme en heeft vooral veel plezier in het afleggen van lange afstanden. Haar specialiteit is inmiddels trailrunning en ze isdan ook voor de tweede keer op rij Nederlands trailkampioen; 2016 en 2017). In mei stond Kim aan de start van het Wk trailrunning in Italië. 2 weken later nam ze voor het  eerst  deel aan een bergtrail langer dan 100 km; Lavaredo Ultra trail 120km en 5800 hoogtemeters. Hierbij werd ze 11e dame.

 

Girls on the Move Ze rennen en fietsen, trainen en racen! Hardlopen en mountainbiken zijn hun passies. Ze zijn echte trainingsbeesten en halen alles eruit wat erin zit. Maar het belangrijkste: plezier in de sport. Ze zijn zes enthousiaste, gedreven en fanatieke meiden en ze nemen lezers mee in hun sportverhalen en prestaties. Met hun blogs en posts over hardlopen, fietsen, avontuur en buitenleven willen ze lezers vooral inspireren, amuseren, motiveren maar ook informeren, zowel offline als online!

 

Mountainbiketeam.com bestaat al sinds 1996 en bestaat uit de MBT top van Nederland. Ze fietsen elk weekend races en zijn met name onverslaanbaar in beachraces. Bekijk hier hun prestaties.

 

Ralph Tuijn roeide ruim 25.000 kilometer over de Atlantische- en Grote oceaan, fietste bijna 100.000 kilometer rond de wereld door meer dan 60 landen waarbij hij zevenmaal een geheel continent doorkruiste. Hij deed diverse Arctische expedities waarbij hij temperaturen beneden de min 50 graden Celsius trotseerde en beklom bergen op vijf verschillende continenten. Met zijn expedities haalde hij meer dan 2 miljoen euro bij elkaar voor goede doelen.

 

MTB Team Jeugd 6 enthousiaste en vooral fanatieke jonge jongens die in de BeNeLux en Duitsland zich op MTB westrijden storten. Dit doen ze niet onverdienstelijk en ze hebben regelmatig een top 10 plaats.

 

Painted Dog Conservation Project is gevestigd in Hwange National Park in Zimbabwe. Onder de bezielende leiding van Greg Rasmussen en Peter Blinston is het project van een kleinschalig initiatief uitgegroeid tot een grootschalig natuurbeschermingsproject met meer dan zestig lokale werknemers. Met als motto ‘conservation through action and education’ heeft het project een breed georiënteerd programma op weten te zetten met als doel de lokale bevolking te betrekken bij het streven om de Afrikaanse wilde hond voor uitsterven te behoeden. Bekijk hier hun project!

 

SOVON  Vogelonderzoek Nederland organiseert het hele jaar door vogeltellingen. Technolyt is al jaren hoofdsponsor van de Sovon Landelijke Dag en ondersteunt Sovon daarnaast met kijkers en telescopen.

 

The Dutch Cyclist Rick Creemers is de eerste en de jongste fietser die de wereld rond gaat fietsen. Hij is inmiddels al aardig op weg en zijn avonturen kun je volgen op o.a. zijn website


Plastic Soup Surfer
alias Merijn Tinga is bezig met een mars tegen de plastic vervuiling in de zee en oceaan. Op allerlei ludieke manieren probeert hij aandacht te krijgen voor dit probleem. Steun hem in zijn strijd en en lees er alles over op zijn website.


 Global White Lion Protection Trust (GWLPT). Leeuwen in het algemeen en witte leeuwen in het bijzonder worden in Afrika  ernstig bedreigd in hun voortbestaan door inperking van hun leefgebieden, commerciële jacht en stroperij. De GWLPT zet zich samen met lokale gemeenschappen en vooral scholen, in voor het behoud en de herintroductie van witte leeuwen in Timbavati in Zuid-Afrika, de enige plek ter wereld waar deze witte leeuwensoort voorkomt. Dr. Harry Wels (h.wels@vu.nl) van de Vrije Universiteit Amsterdam en het Afrika Studiecentrum Leiden ondersteunt dit initiatief met wetenschappelijk onderzoek. Bezoek hier de website van de GWLPT.Superior gear. Great experience
Waygroup