Home Nieuws & Blogs Customise jouw BUFF

Customise jouw BUFF

Customise jouw BUFF

Wil jij een uniek geschenk voor je collega’s, je klanten of de leden van jouw club? Een cadeau waar iedereen iets aan heeft? Dan is een customized BUFF® het antwoord.
BUFF® is een wereldwijd fenomeen met de comfortabele en veelzijdige nekwarmers. Deze sjaals zijn gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen. Ook de petten, mutsen en andere accessoires worden steeds meer gemaakt van gerecycled materiaal. En wat is er mooier dan een BUFF® product met je eigen ontwerp? 


BUFF® biedt de mogelijkheid om BUFF® producten geheel naar eigen smaak en wens te laten maken. Deze customized BUFF® producten zijn uitermate geschikte om jouw merk of bedrijf te promoten, door deze bijvoorbeeld weg te geven aan relaties, collega’s of bijvoorbeeld op een tof evenement waar jij met jouw bedrijf aan deelneemt. Natuurlijk kun je ook een customized BUFF® laten maken als uitbreiding op je verkoopassortiment.

Waarom zou je voor BUFF® kiezen? Wij geven je 5 redenen:
- Product van hoge kwaliteit
- Op verschillende manieren te dragen. Multifunctioneel.
- Brede keuze in producten
- Gemaakt van duurzaam materiaal
- Leuk voor iedereen. En zeker met een persoonlijke tint.

Meer weten?
Wil jij meer weten over alle mogelijkheden van BUFF® Customized? Bekijk dan de officiële BUFF® Customized website. Je ziet alle producten op een rij en je kan een vrijblijvende aanvraag doen voor jouw persoonlijke ontwerp. 

Lees meer