Service  |  Vacature  |  Nieuws  |  Agenda  |  Referenties

Nieuws

Altra Footwear – Rethink the way you run

Altra Footwear – Rethink the way you run

08 januari 2014

Het Amerikaanse natural running merk Altra komt naar Nederland.

Technolyt gaat de distributie verzorgen voor de Benelux. Altra is all about hardlopen zonder blessures, op een natuurlijke manier. Wij hebben de schoenen reeds uitgebreid getest en zijn om! Met een beetje aanpassing van je techniek (of als je al midden voet of voor voet lander bent), loop je de rest van je loop carrière blessure vrij en wordt hardlopen een feestje!

Alle modellen van Altra hebben een zogenaamde ‘zero drop’, wat betekent dat er geen niveau verschil is in de zool, tussen de hak en voor voet. Dit zorgt voor een natuurlijk manier van hardlopen. Geen hak landing maar een midden voet landing, iets was je automatisch al doet als je op blote voeten een sprintje trekt.

Daarnaast kenmerkt Altra zich door de ‘toe shaped box’. Een brede neus, waardoor alle tenen de ruimte krijgen en voor veel meer stabiliteit zorgen dan wanneer ze opgesloten zitten in een schoen. Een ware verademing!

De A-bound zool geeft een comfortabele demping bij landingen op harde oppervlaktes. Een goede demping voorkomt helaas geen blessures, maar met de juiste loop techniek en zero drop van Altra kun je dit wél voorkomen!

We verwachten in maart de eerste dealers te kunnen leveren, hou de site in de gaten voor de laatste info!

www.altrazerodrop.com

Deel dit bericht:
Superior gear. Great experience
Waygroup