Service  |  Vacature  |  Nieuws  |  Agenda  |  Referenties

Nieuws

Win een trip naar BUFF Epic Run in Spanje!

Win een trip naar BUFF Epic Run in Spanje!

03 maart 2016

In samenwerking met Runnersworld zijn we op zoek naar een enthousiaste trailrunner die geheel gesponsord door BUFF mee wil doen aan de de BUFF® Epic Trail Aigüestortes 2016!

De trail vindt plaats op 22-24 juli 2016 in het noorden van Catalonië en is onderdeel van het Sky Running World Champs 2016. Voor de ervaren trailrunners is het zeker geen onbekende: het 105-kilometer lange track gaat door het prachtige Parque Nacional de Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, wat in het hart van de Pyreneeën ligt.

Wat kun je winnen?
Technolyt zorgt voor een startbewijs voor de 21 kilometer van de BUFF Epic Run Aigüestortes 2016, een retourticket Amsterdam-Barcelona én lokaal transport en verblijf in Catalonië. Daarnaast wordt je ook nog in het nieuw gestoken met een paar trailschoenen van Altra, kleding van BUFF, accessoires van Nathan en aanvullende producten van Bodyglide.

Het nationale park kenmerkt zich door de vele rivieren en ravijnen, en de deelnemers kunnen zich vergapen aan de idyllische watervallen.
Vergis je echter niet: met een totale stijging van 8000 meter en op sommige plekken een helling van 50% zul je het onderste uit de kan moeten halen om de finishlijn te passeren.

Hoe kun je meedoen?

Meedoen is simpel: word vrienden op onze Facebook en schrijf je in via (via deze link). Vertel ons daarna in het formulier in 100 woorden OF met een leuke video van 20-60 seconden waarom jíj naar Spanje moet om mee te doen aan het WK Trailrunning. Deel je video op Youtube en/of Instagram, en tag ‘m met #BuffEpicTrail en #lifeisbetteronthetrails. Vergeet niet ons de link via het formulier te sturen!

Per persoon is slechts één inzending toegestaan, De redactie kiest uit de inzendingen de winnaars en maakt de namen bekend via runnersweb.nl. Over de uitslag kan niet worden gebeld of gecorrespondeerd.

Verstuur je aanmelding uiterlijk voor 7 mei 2016 en misschien loop jij in juli wel de Epic Trail Aigüestortes!

 

 

 

Deel dit bericht:
Superior gear. Great experience
Waygroup