Service  |  Vacature  |  Nieuws  |  Agenda  |  Referenties

Nieuws

BUFF ® komt met een mutsen en Lifestyle collectie

BUFF ® komt met een mutsen en Lifestyle collectie

16 december 2014
Het leidende merk in nek accessoires verbreedt het assortiment met een nieuwe lijn van mutsen en een lifestyle collectie voor herfst/winter 2015.

BUFF® lanceert een nieuwe lijn van mutsen met als doel om marktleider te worden op het gebied van accessoires. Omdat sport verder gaat dan alleen de training, presenteert BUFF® een indrukwekkende collectie met lifestyle accessoires.

Meer dan 160 styles vormen een collectie die aan de behoefte van iedere consument voldoet. Van een lifestyle design tot een echte performance muts.

Twintig jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van nek accessoires geven BUFF® de kennis die nodig is om deze collectie met vertrouwen te lanceren. Dezelfde materialen die het merk in al die jaren heeft ontwikkeld, zijn toegepast in deze mutsen collectie. Naast het feit dat de meeste van de mutsen geproduceerd worden in Barcelona, heeft BUFF® hierdoor de mogelijkheid om het gehele productie proces te monitoren.

Innovatie en design zijn de sleutel tot het succes van deze nieuwe productlijn. BUFF® heeft nieuwe technologieën geïmplementeerd, zoals "ultrasonic", een techniek die het mogelijk maakt een naadloze verbinding te maken en zo het comfort verhoogt. In de performance lijn zijn de producten geknipt door "laser cut". Dit resulteert in perfecte snijresultaten. Design en comfort blijven het belangrijkste fundament waarop BUFF® haar producten ontwikkelt. Het gebruik van fleece, windstopper en 100% Merino wol, voegen warmte toe en bieden bescherming tegen de wind. 

Deze mutsen collectie is ontworpen om perfect te matchen met de BUFF® neckwear collectie. Het concept "mix en match" is iets dan aangeeft welke muts bij welke BUFF® past. Zoek de overeenkomende style!

Naast de mutsen heeft BUFF® een lifestyle collectie ontwikkeld. De expertise die zij hebben in gebreide producten is bewezen en deze is van zeer groot belang. De Lifestyle collectie is gemaakt door het in-house design team en houdt rekening met de nieuwste trends in sport en street-wear. De collectie omvat zowel neckwear als mutsen en elk stuk is ontworpen, gemaakt en geleverd met de ervaring van een merk wiens passie voelbaar is in elke steek.

BUFF® staat voor de uitdaging om zijn aandeel in de accessoires markt te verhogen, wij geloven dan ook in deze lijn en gaan graag het gesprek met u aan over de nieuwe collecties. 
 FLAT IS BORING®. #change your attitude.

Deel dit bericht:
Superior gear. Great experience
Waygroup