Service  |  Vacature  |  Nieuws  |  Agenda  |  Referenties

Nieuws

Meopta gaat samenwerking aan

Meopta gaat samenwerking aan

24 juli 2014
 
Technolyt is met optiek merk Meopta hoofdsponsor geworden van de Landelijke Dag van SOVON. Daarnaast is Meopta medehoofdsponsor geworden van de Dutch Bird Fair en een samenwerking aangegaan met Nico de Haan, Nederland´s bekendste ornitholoog en vogelbeschermer.
 
De Landelijke Dag SOVON is een jaarlijks evenement voor alle vogeltellers en andere actieve natuurliefhebbers in Nederland. Het is een platform om vogelliefhebbers te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en nieuwe mensen te betrekken bij het onderzoek naar vogels. Vorig jaar trok de Landelijke Dag ruim 2000 bezoekers,
 
De Dutch Bird Fair is met stip het grootste openlucht natuurfestival in Nederland welke op één van de mooiste locaties wordt georganiseerd…,in de Oostvaardersplassen bij Lelystad. Als mede-hoofdsponsor zullen we op verschillende locaties op het terrein vertegenwoordigd zijn met de Meopta verrekijkers en telescopen om de bezoeker te laten genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. 
 
Nico de Haan; Na bijna dertig jaar bij Vogelbescherming te hebben gewerkt startte hij in 2004 zijn eigen bedrijf: VogelkijkCentrum Nederland. Naast het maken van TV en radioprogramma’s geeft Nico vogelcursussen op internet, organiseert workshops en leidt excursies. Dit alles maakt Nico tot een goeroe op het gebied van vogels en vogels kijken. Sinds jaren beveelt Nico de Haan de verrekijkers van Bynolyt aan. En als één van de belangrijkste vertegenwoordigers in de vogelwereld heeft Nico de Haan met de komst van de Meopta verrekijkers en telescopen zich direct verbonden met het merk Meopta.
 
Deel dit bericht:
Superior gear. Great experience
Waygroup