Over ons 

Waygroup wetransfer email achtergrond_v2

Way Group

 
 
Al sinds eind jaren zeventig houdt de Way Group zich bezig met het importeren en distribueren van technisch hoogwaardige producten. Het bedrijf is altijd gevestigd geweest in de Zaanstreek, qua distributie zeer strategisch gelegen, zowel voor Nederland als voor omliggende landen: op slechts 20 autominuten van Schiphol en dicht bij verschillende zeehavens.

De Way Group is een groep bedrijven met één gemeenschappelijke doelstelling: producten leveren die net even slimmer zijn, net even beter doordacht dan concurrerende producten en natuurlijk net even beter voor het milieu. Met deskundigheid, innovatieve technieken en een onvermoeibaar streven naar ‘operational excellence’ bieden wij al onze doelgroepen een uitgekiend assortiment op maat.

  

2017_Technolyt_Logo

Technolyt


Technolyt is toeleverancier voor een drietal specialisaties: sport, outdoor & optiek.
Voor alle producten geldt dat zij doordacht zijn, getest worden door ‘die-hard’ gebruikers en duurzaam zijn. Met onze know-how en service biedt Technolyt meer dan alleen producten. 

2017_Technautic_Logo

Technautic


Technautic richt zich volledig op de watersportmarkt. Een zeer ruim assortiment watersport producten vult het enorme magazijn: van zeer technische accessoires tot stilistische producten die het leven op een boot veraangenamen.
Technautic informeert, levert, ondersteunt en heeft een hoge graad van service. 

2017_Technex_Logo

Technex


Technex is de leverancier van specialistische meetapparatuur voor de industrie en laboratorium: test, meet en analyseapparatuur voor onderzoek, kwaliteitscontrole, procesoptimalisatie en simulatie.
Onze innovatieve oplossingen zijn gericht op het optimaliseren van processen en kwaliteitsverbetering van producten.