Bynolyt garantie

Bynolyt_Garantie_Kaart_4

Gefeliciteerd met de aankoop van je Bynolyt verrekijker en/of telescoop

Iedere BYNOLYT verrekijker en telescoop heeft 10* jaar garantie. Wanneer je een verrekijker aanbiedt voor reparatie dien je een (kopie) aankoopnota* mee te sturen. Registreren na aanschaf is niet nodig!

*Ben je nog in het bezit van een garantiekaart waarop een langere garantietermijn vermeld staat? Dan geldt deze termijn. Stuur dan naast de (kopie) aankoopnota ook het garantiebewijs mee.

Mocht je ooit een probleem ondervinden, neem dan contact op met de winkel van aanschaf of een ander Bynolyt verkooppunt. Zij zullen je service aanvraag in behandeling nemen waarvoor zij een (kopie) aankoopnota zullen vragen.
 

Garantie bepalingen

Iedere BYNOLYT verrekijker en telescoop die fabricage- en/of materiaalfouten vertoont, zal binnen de garantietermijn gratis worden hersteld.
Garantie wordt alleen verleend indien de kijker is voorzien van een (kopie) aankoopnota. Bewaar je aankoopnota dan ook goed! Bel of mail ons voor meer informatie.
 

*BUITEN DEZE BEPALINGEN VALLEN:

- Val- en/of stootschade
- Water- en/of vochtschade (uitgezonderd waterproof modellen)
- Ondeskundig gebruik, gebrekkig onderhoud, gebruiksschade en slijtage
- Reparatie door derden

Technolyt is niet aansprakelijk voor schade tijdens het transport van uw kijker.
 

Objectief beschermdoppen

De objectief- en oculair beschermdoppen zijn gemaakt om de lenzen van de kijker na fabricage stofvrij te houden. Wanneer je de kijker uitpakt en in de tas bewaard is het niet direct nodig om deze doppen er op te laten, ze vallen er namelijk makkelijk af. Beter is het om deze apart te leggen en enkel te gebruiken wanneer de kijker langere tijd niet gebruikt wordt. De ervaring leert dat wanneer je de doppen telkens terug plaatst ze vaak in de natuur belanden en daarmee het milieu vervuilen.

*Uitzondering zijn regenkappen voor de oculairen. Deze worden bij sommige kijkers geleverd en hebben een mogelijkheid om aan de draagriem bevestigd te worden zodat je ze niet kunt verliezen.

Bynolyt_Garantie_Kaart_2