Home Blog AfterShokz: Exclusieve partner USA Triathlon

AfterShokz: Exclusieve partner USA Triathlon

AfterShokz: Exclusieve partner USA Triathlon

AfterShokz gaat samenwerking aan met USA Triathlon, als exclusieve partner voor koptelefoons

USA Thriathlon gaat een samenwerking aan met AfterShokz, toonaangevend marktleider op het gebied van koptelefoons met botgeleiding. De Amerikaanse triatlon organisatie heeft ervoor gekozen om de koptelefoons van AfterShokz als enige officiele koptelefoon te gebruiken, om atleten de gelegenheid te bieden naar muziek te luisteren zonder daarbij zichzelf of anderen in gevaar te brengen.

De koptelefoons van AfterShokz werken door middel van ‘botgeleiding technologie’. Via botgeleiding van het jukbeen wordt de vibratie van de muziek doorgegeven aan het binnenoor, waardoor er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van elementen in of op het oor. Wat als groot voordeel heeft dat de gehoorgang vrij blijft om omgevingsgeluiden waar te nemen.Chuck Menke, Chief Marketing Officer bij USA Triathlon is dan ook opgetogen over de samenwerking:
Het unieke ‘open-ear’ concept van AfterShokz koptelefoons verhoogt het omgevingsbewustzijn van sporters, wat de veiligheid ten goede komt. Bovendien kunnen atleten de communicatie met coaches en contact met trainingspartners onderhouden terwijl ze  hoofdtelefoons van AfterShokz gebruiken, wat zorgt voor meer flexibiliteit tijdens groepstrainingen.

AfterShokz is enthousiast om samen te werken met USA Triathlon, zei Kimberly Fassetta, CMO van AfterShokz.
Triatleten gebruiken onze hoofdtelefoons graag tijdens de training en we hebben een aantal innovatieve producten in ontwikkeling die de gebruikservaring nog verder zullen verbeteren. USA Triathlon is de grootste multisportorganisatie ter wereld en we kijken ernaar uit om met hun atleten samen te werken.

Door de nauwe samenwerking tussen USA Triatlon en AfterShokz is het tevens de intentie om de baanbrekende technologie van AfterShokz te introduceren bij een bredere doelgroep, zodat triatleten onbezorgd kunnen sporten door gebruik van de juiste hoofdtelefoons.

 

LYT_Blog_AfterShokz wordt exclusieve partner USA Marathon_1